Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nadya starszy kelner
|
Wysłany: Wto Gru 05, 2006 19:58 Temat postu: hotel w wisle |
|
|
tam sa czyste jaja co sie tam dzieje kierownicy (kierownik )moze sie nachlac i tak mu nic nie zrobia dostanie jedynie kare jak male dziecko ma sie przeciez znajomych co nie panie r.a p monika to powinna w ss pracowac lize kazdemu z biura dup....jedynym normalnym czlowiekiem naprawde czlowiekiem jest dyrektor stachura jego nigdy nie da sie zapomniec bo brozyna powinien w cyrku pracowac ten oszust na ile on golebie juz przekrecil tak jak znana pani magda jestem ciekawa czy on dalej pociagiem dojezdza heheheh bo przeciez prawo jazdy stracil po pijanemu w belwederze chlal rowno z pracownikami nienawidze go jak psa ale szef nie dlugo sie o nim dowie wszystkiego juz mam plana hehehehh zalatwie go nigdy mu nie wybacze temu blaznowi 60 jeszcze nie skonczylam niedlugo sie odezwe i wam napisze jaki on jest naprawde znam jego wszystkie przekrety jego czas w hotelu sie konczy zaczniemy temat godzin pracy i lewych grafikow sciaganych czytnikow dla inspekcji pracy ta chwila juz nadchodzi zemsta jest slodka |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Gru 05, 2006 19:58 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
YODA kelner
|
Wysłany: Wto Gru 05, 2006 21:56 Temat postu: |
|
|
Nadya nie zaczynaj nowych wątków jeżeli można coś napisać pod już istniejącym - bałagan się robi - PROSZĘ |
|
Powrót do góry |
|
 |
nadya starszy kelner
|
Wysłany: Sro Gru 06, 2006 11:16 Temat postu: |
|
|
DLACZEGO MAM NIE ZACZYNAC SKORO TO PRAWDA SZCZERA PRAWDA JEZELI MASZ OCHOTE POKLIKAC TO JEST MOJ GG 9309816 POZDRAWIAM I BUZIAKI |
|
Powrót do góry |
|
 |
Poezja kelner
|
Wysłany: Sro Gru 06, 2006 22:11 Temat postu: |
|
|
hej nadja! jak tam zdrówko? mam nadzieję, że wszystko ok! widzę, że nie możesz zapomnieć o przeżyciach w hotelu! niewiele się zmieniło, ale masz rację, że jest do dupy! ekipa zmienia się non stop (dzięki dwóm psom i jednej suce!!!!!), ale dyrekcja i kierownictwo trzymają się jak tonący brzytwy i liżą jeden drugiemu dupy... |
|
Powrót do góry |
|
 |
olka.poznanska starszy kelner
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Ewelcia78 młodszy kelner
|
Wysłany: Nie Lut 25, 2018 14:13 Temat postu: |
|
|
Święta racja to co się tam dzieje to jest jakiś burdel same dupowlazy lizusy jakby mogli to szefostwu wylizaliby podłogę żeby mieli czysta 1 robi 3 się opierdziela ale przecież to ulubieńcy pod kierowników kuźwa ci "kierownicy" nawet angielskich podstawowych słów nie znają wszystko tłumacza na translator Google wstyd i hańba... A główna kierowniczka łazi jak śmierć po sali gdybym ja widziała taka osobę na restauracji i byłabym jako gość to odechciało y mi się jeść traktują wszystkich pracowników z góry jak śmieci nieduoczone gamoniu zakazuje kelnerom rozmawiać z gośćmi to jest chore i śmieszne zarazem byłam tam tylko chwilę i tyle co widziałam to mi wystarczy żeby omijać ten burdel z daleka... Sprawdzę osobiście jako gość jeszcze Karpacz i Mikołajki i mam nadzieję że tam takiej patologii nie ma. A mám też nadzieję że spotkam Pana Tadeusza i powiem mu co nieco o tych niedouczonych pseudokierownikach w Wiśle którzy klna i Wrzeszcza na pracowników jak popadnie... _________________ Ewelcia78 |
|
Powrót do góry |
|
 |
wiolmar młodszy kelner
|
|
Powrót do góry |
|
 |
samlordmitch SZEF
|