|
Hotel Gołębiewski - Mikołajki,Wisła,Karpacz, Białystok-TAGO.

|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
krystina328 młodszy kelner
|
Wysłany: Sob Lip 15, 2017 09:24 Temat postu: Super kurs |
|
|
Moja babcia zawsze mi mówiła że chce się ze mną częściej widywać, jednak studiuje z dala od rodzinnego miasta. Pokazałem jej filmiki na youtubie firmy assa polska, w których jest pokazane w łatwy sposób min Jak używać Facebook ?. Babcia szybko sie nauczyła i teraz częsciej rozmawiamy |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Lip 15, 2017 09:24 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
olka.poznanska starszy kelner
|
|
Powrót do góry |
|
 |
williamgeorge młodszy kelner
|
Wysłany: Sob Kwi 07, 2018 10:58 Temat postu: RE |
|
|
I'm on Facebook namelessly. I needed to perceive how individuals utilize it, what's happening there, however, I for one would not like to be on it since everyone on the planet tries to get to you with contents. Whenever Facebook needs to change how it may utilize every one of that information about you, in any capacity, over any administration it has inside the Facebook environment, it should simply transform one security strategy, enlighten you regarding it, and it's a simple as that. _________________ Essay Writing Service UK |
|
Powrót do góry |
|
 |
filip5531 młodszy kelner
|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2018 07:53 Temat postu: |
|
|
Czy to jest dobry kurs to ja nie jestem tego w ogóle pewny.Pierwsze musiałbym coś sprawdzić. _________________ Księgarnia językowa anchor Infos 3 Podręcznik Wieloletni + MP3 CD |
|
Powrót do góry |
|
 |
mariusz332ss młodszy kelner
|
Wysłany: Czw Lut 07, 2019 09:35 Temat postu: |
|
|
Za dużo wpisów to w tym wątku nie ma.Moim zdaniem tych wpisów na pewno powinno być o wiele więcej. _________________ pussy fuck |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Lut 07, 2019 09:35 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |